SOS5300 Hydrocarbon -Ásványi olajszennyeződések eltávolítása gyorsan és hatékonyan!

100% természetes alapú készítmény

Felhasználási terület és adagolási javaslat: Az SOS 5300 egy természetes nővényi kivonat, amely különféle felszíni ásványi olajszennyezések eltávolítására alkalmas, hatóanyaga egy enzimrendszer és 12 olajbontó mikrobatörzs speciális kombinációja.

A flakon sűrítményt tartalmaz, melyben a mikrobák inaktívak! Tiszta vízzel hígítandó, a mikrobákat a hígítás aktiválja! Hígítási arány: 1:4. Csak a felhasználni kívánt részt hígítsa!
A lenti útmutató már a hígított késztermékre vonatkozik.

Az SOS5300 alkalmazása rendkívül egyszerű:

  • a terméket az olajjal szennyezett felületre kell felvinni vékony rétegben (célszerű alkalmazás előtt a szennyezett felületet tiszta vízzel nedvesíteni),
  • majd egy megfelelő méretű fóliával (nem légmentesen!) letakarni, ezáltal megóvni a felületet a korai kiszáradástól, ami a termék hatékonyságát jelentősen lecsökkentené.

A kívánt eredmény helyes használat esetén 1-2 nap alatt elérhető. Betonfelületeken, mélyen beivódott, nehezen bontható olajtípus (pl. motorolaj) esetén esetén 2-5 alkalommal (5 naponta) kell a terméket a felületre juttatni a folt teljes eltávolításához. Az ismételt kezelés előtt a felületett célszerű tiszta vízzel lemosni.

Tárolás:

30 Celsius alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyerekek számára hozzáférhetetlen, lehetőleg száraz, hűvös helyen tartandó.

OTH Engedély Száma: OTH 4699–2/2006


 

Kedves Vásárlónk! A terméket, a kibővült termékkínálatunkat is tartalmazó ÚJ webáruházunkban tudja megvásárolni a “Megrendelem a terméket” linkre kattintva. Várjuk szeretettel a BIOFORCE Világában!