Bioclean Compost – A tökéletes komposztálás biotechnológiája!

100% természetes alapú készítmény

Bioclean Compost - komposztálásA komposzt növényi eredetű hulladékok és biológiailag bontható szerves hulladékok baktériumok és gombák által biodegradált végterméke, végső fázisban kiváló humusztartalmú talajjavító anyag. A komposztálást mint műveletet már a civilizáció hajnala óta ismeri az emberiség, de a lezajló biológiai és biokémiai mechanizmusok sokáig ismeretlenek maradtak. Az utóbbi két évtized kutatásai eredményeinek köszönhetően komoly előrelépés történt a komposztálás folyamatainak megismerésében, bár tény hogy mind a mai napig sok a homályos folt.

Bioclean Compost alkalmazásának előnyei

A sikeres komposztálás titka a megfelelő baktériumfajok alkalmazása. A Bioclean Compost a fent felsoroltakon kívül tartalmazza a lebontást végző mikroorganizmusok optimális életfeltételei megteremtéséhez szükséges tápanyagokat és nyomelemeket. A terméket vízzel keverve a trágyahalom tetejére spriccelve a baktériumok azonnal megkezdik az anyagcserét, azaz a halom szervesanyagának bontását igen nagy sebességgel. A Bioclean Compost-tal oltott alapanyagból 30 nap alatt kiváló minőségű kész komposzt keletkezik megfelelő körülmények között.

Összetétel

Természetes eredetű mikroorganizmusok és enzimek keveréke

OTH Engedély Száma: OTH 002/2007/KT

A termék adagolása

150 gramm termék / 100 kg komposztálandó anyag

Miért jó ez Önnek?

  • csökkentheti a háztartásában létrejövő szemét mennyiségét
  • pénzt és időt spórolhat, hiszen a kerti növények számára szükséges komposztot a kert végében előállíthatja
  • védi környezetét

 

Kedves Vásárlónk! A terméket, a kibővült termékkínálatunkat is tartalmazó ÚJ webáruházunkban tudja megvásárolni a “Megrendelem a terméket” linkre kattintva. Várjuk szeretettel a BIOFORCE Világában!