Bio Foam – Aktív habképző autósampon

100% természetes eredetű készítmény

A teljesen természetes biológiailag lebomló gépjármű sampon.
A Bio Foam egy teljesen természetes növényi eredetű összetevőkből álló sampon, mely eltávolítja és magába zárja a zsírt, olajat és a porszennyeződéseket. Az összetevők egytől-egyig természetes anyagok, 100%-ban biológiailag lebomlanak, és nem veszélyesek. A BioFoam segíti a gumi futófelületén a víz elvezetését mely jelentősen csökkenti a felúszás (aquaplaning) veszélyét. Növényi formulája élő enzimekre épül, melyek a zsírt és az olajat táplálékként hasznosítják.
Eltávolítja a szerves lerakódásokat a karosszériáról és hatékonyan tisztítja a gumiabroncsot. A BioFoam teljes biztonsággal használható minden felületen, többek között alumínium és fényezett felületeken is.

Alkalmazási Javaslat:

1.) Öntsön 50 ml Bio Foam-ot 5 liter vízbe.
2.) A jármű előmosása után keverje el a terméket a vízzel, majd megfelelő berendezéssel permetezze a habot a járműre. Ennek hiányában előzetes tiszta vizes magasnyomású mosással távolítsa el a járműről a durva  szennyeződéseket, majd vigye fel a BioFoam oldatot a járműre puha sörtéjű kefével, vagy automosó szivaccsal, majd 6-10 perc elteltével szintén slaggal vagy magasnyomású berendezés segítségével, tiszta vízzel mossa le a járművet. A gumi futófelületére is juttasson a termékből. Magas nyomású alkalmazásnál, öntheti a terméket direkt a vegyszeres csőbe, majd permetezze a felületre. Hagyja a jármű, illetve a gumi felületén 6-10 percig. Öblítse le víznyomással.

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS RAKTÁRON!