Pet Guarde Állatsampon

100% természetes eredetű állatsampon

A Pet Guarde egy 100%-ban természetes eredetű anyagokat tartalmazó termék, amely kiválóan alkalmas kutyák, macskák és egyéb háziállatok szőrének és bőrének ápolására, tisztántartására. A kellemes, irritáló és allergén anyagokat nem tartalmazó sampon eltávolítja az állatokon élősködő bolhákat, atkákat, tetveket. A Pet Guarde virágkivonaton alapuló innovatív formulája egyidejűleg tisztítja és ápolja az állat bőrét és szőrzetét irritációmentesen, és nyújt hosszan tartó védelmet az élősködők ellen. Rendszeres alkalmazása esetén sebek, kiütések, gyulladások gyorsabban gyógyulnak.

A Pet Guarde természetes gyógynövény kivonatai egészségesen fénylővé teszik és erősítik az állat szőrzetét, valamint szintén természetes úton erősítik a szőrtüszőket. A Pet Guarde gyógynövény kivonatai ezen kívül hosszan tartó védelmet biztosítanak a különböző bőrbetegségekkel, fertőzésekkel szemben.

Alkalmazási javaslat

Öblítse le az állat szőrét alaposan, langyos, tiszta vízzel. Kutyák, macskák esetén az állat méretétől függően juttasson 100-150 ml Pet Guarde sampont egyenletesen elosztva az állat szőrzetére. Finoman dörzsölje át az állat szőrzetét és bőrét a samponnal, míg egyenletes habképződést nem tapasztal. Ezután célszerű 1-2 percig a sampont a szőrzeten hagyni, majd langyos, tiszta vízzel le kell mosni az állat testéről.

 

A TERMÉK JELENLEG NINCS RAKTÁRON!

Rendelés Pet Guarde - Állatsampon