Bioclean Aqua – A halak és a vízi élővilág egészségi állapotának javítása

100% természetes alapú készítmény

Felhasználási és adagolási javaslat:

A Bioclean Aqua a halak és más vízi élőlények egészségi állapotának javítását, és az élővizekben fellépő fertőzések visszaszorítását szolgáló biotechnológiai készítmény, mely 100% természetes eredetű mikroorganizmusokat és enzimeket tartalmaz.

A termék alkalmazása a következő problémákra kínál megoldást:

  • Patogén, fertőzést okozó szervezetek visszaszorítása
  • Nehezen bontható, akár toxikus szerves szennyezők bontása
  • Halak fertőzéseinek, fekélyeinek, sérüléseinek gyógyítása
  • Halak immunrendszerének erősítése, emésztésének javítása
  • Jobb étvágyú, jobb ízű halak

Adagolás:

Javasolt mennyiség:–          Fertőzések megelőzése, és a halak állapotának általános javítása céljából: a tó és a halak állapotától, valamint a halak számától függően kezelési alkalmanként 0,05 g – 0,6 g / m3 víztérfogat.

A kezelés elvégzését havi gyakorisággal javasoljuk, a téli fagyok időszakát leszámítva a kezelés teljes évben végezhető.

–         Halbetegségek visszaszorítása céljából: a tó vízminőségétől, és a halak számától függően kezelési alkalmanként 0,2-1,6 g / m3 víztérfogat

Az adagolást a fertőzés visszaszorulását követő következő hónap végéig kétheti gyakorisággal javasoljuk elvégezni, ezt követően javasoljuk az áttérést az előző pontban megjelölt adagolásra.

A javasolt termékadagolás meghatározása céljából kérjük, feltétlen kérje kollégáink segítségét az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.:  +36 1 278 0850

E-mail: info@malatechwater.com

Adagolás módja:

A terméket kijuttatáskor először a kezelt víztest vizében / tiszta vízben kell szuszpendálni, majd az így képzett elegyet a kezelt élővíz teljes vízfelületén egyenletesen szét kell permetezni, ehhez motoros szivattyú használatát javasoljuk. Az adagolás nagyobb víztestek esetében csónakból történik, kisebb tavak esetében a partról is elvégezhető.

A kezelés technikai megvalósításával kapcsolatban kérje kollégáink segítségét az alábbi elérhetőségek egyikén:

Tel.:  +36 1 278 0850

E-mail: info@malatechwater.com

Tárolás:  40 °C alatti hőmérsékleten, közvetlen napfénytől elzárva, gyermekek számára hozzáférhetetlen, lehetőleg száraz, hűvös helyen tárolandó

OTH engedély száma: OTH 001/2077/KT

Kiszerelési egység: 1kg-os duplafalú zsák

 

Kedves Vásárlónk! A terméket, a kibővült termékkínálatunkat is tartalmazó ÚJ webáruházunkban tudja megvásárolni a “Megrendelem a terméket” linkre kattintva. Várjuk szeretettel a BIOFORCE Világában!